IMG 2018amm
Fotografije

Danes je moj dan


Danes je prelep sončen dan in tudi temperature niso nič kaj januarske. Jaz pa ležim v postelji. Tolikokrat sem bila že bolna v januarju, da se sprašujem kako sem sploh preživela rojstvo. Mami me “potolaži” z besedami: “Ja, kar pestro je bilo. Je trajalo enih 20 (dvajset) ur.” Sorry, mami.

No, ampak mi gre na boljše. Spala sem celo noč in zjutraj pogumno odšla v kuhinjo si skuhat kavo. Ni bilo treba – mi jo je že mami postregla. Na polovici skodelice me je že zalila vročina in mi dala vedet, da bom kar lepo odšla nazaj v posteljo.  Obkrožajo me kupčki porabljenih robcev. V teh dneh sem naredila pravo ekspertizo. Za prve dni je Paloma čisto ok – takrat je nos še zabit in itak ni kaj veliko za spravit ven. Nato pride na vrsto lidlov Floralys – sinusi se odpro in štiri-slojni robci so nuja. Po nekaj dneh, ko si podoben Rudolfu ( po nekaterih zaupnih podatkih je menda v resnici govora o Rudolfini ) pa pride na vrsto Kleenex kamilica. Vam povem – zmagovalna kombinacija.
Danes sem od osebe s katero imam majčkeno čuden odnos dobila prav lepo sporočilo: “… lepo bodi in privošči si kaj lepega danes:))” 
Hmm, bo to nov paket Kleenexa, morda čokoladna kroglica katere okusa še ne morem zaznati ali objem mojega dragega, ki sem mu naročila naj se me izogiba, da še on ne zboli. Ja, nekaj lepega bo sigurno 😉
IMG 2018amm  

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.