IMG 1482mm
Fotografije

Ko grozi prehlad in tudi kar tako

V času virusov, prehladov in tudi kar tako, ko pridemo iz nakupovanja, je dobro imeti v predsobi razkužilno sredstvo. Ste kdaj pomislili koliko bakterij mora biti na ročaju nakupovalnega vozička? Ali pa na kljuki prostora z WC in kako hecno zgleda, ko si po … umijemo roke, posušimo na vročem zraku potem pa pri izstopu zopet primemo ta isto kljuko? Koliko svinjarije je na konzervi rib ali na plišastih igračah, ki ležijo mesece po policah – da ne omenim ugibanja kakšna pot je kaj za njimi preden so iz skladišča na Tajskem prišla z ladjo na naše police.
Da ne bo pomote. Niti slučajno nisem čistilni frik, ki non-stop briše prah, sesa stanovanje in se trikrat na dan tušira. Sterilno okolje je krivo za dejstvo, da je praktično vsak na nekaj alergičen. Obrambni sistem namreč na zgradi obrambnega zidu, če ga nima zakaj. Zato pa potem slišimo: Takoj, ko smo ga dali v vrtec je zbolel.
Ampak tale ideja z razkužilom pa se mi zdi čisto kul. Sem jo le malce polepšala. Od zavijalnega papirja mi je za božič ostal le še notranji karton, trakec pa sem odrezala z bluze, ki sem jo enkrat prej kupila.
IMG 1482mm

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.