IMG 6187amm
Fotografije

Prevladuje zelena, modra in še kaj za vmes

Kar nekaj časa že nisem napisala nič o mojem vrtu. V njem je, po eksploziji pomladnih tulipanov, nastalo zatišje. Trava sicer nori tako, da bi jo morala kositi dvakrat na teden, ampak meni je všeč, ker mi je vonj po sveže pokošeni travi nekaj najboljšega ever. Orlice so v polnem cvetu in njihova čudovita oblika in krasne barve kar kličejo po fotkanju. Tudi kakšni srčki se najdejo za vmes, da ne pozabimo kaj je res pomembno v življenju 😉 Pa prelepi klematisi s svojimi velikimi cvetovi – mmm. Tudi krompir je že prav velik, solata, rabarbara in kutina letos tako lepo cveti.
Jutri sem doma in čaka me košnja, morda bom malo prikrajšala in oblikovala že tudi pušpane. Uši pa sem že zatolkla z biokilom! Te packe so se mi spravile na cvetne popke vrtnic! Ah, ja – jutri zvečer bo pri nas dišalo – samo sivka še odpre svoje cvetove in popolnost bo tu. Ne, popolnost bo takrat, ko se bo tej simfoniji cvetov in dišav pridružil še jasmin. Potem pa ležanje na vrtu in grizljanje rdeče redkvice. Če ne bo dragega premamil roštilj 😉
Z vrtom je zelo veliko dela – ne, vrt in hiša res nista za lenuhe, ampak prej našteto odtehta vse delo – no, če si pač takšne sorte, da ti to kaj pomeni.

IMG 6187amm
IMG 6201amm
IMG 6204mm
IMG 6211amm
IMG 6240amm
IMG 6252amm

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.