Fotografije

VABLJENI v mojo družbo

Jesen se je napovedala tako kot se šika. Dež prav zoprno prši, hlad je zamenjal še nedavno vročino in veter stresa liste z dreves. V takem vremenu, če le imam čas in mir … in idejo … in material … in … ok, mislim, da razumete … ustvarjam. Prenavljam spletno stran, ker se to po sedmih letih spodobi. Beležim statistiko: 1531 prispevkov in … 1,5 milijona klikov … Ponosna! In hvaležna. Ampak to še ni vse 😉  V pečici se peče ajdov kruh, s police me vabijo vejice in kamni nabrani poleti na morski obali, da iz njih naredim nov kos nakita. Nova pesem se mi plete po glavi. Potopis s fotografijami s Portugalske je že skoraj naret. Skratka, še bo pestro na mojih straneh.

Vabljeni v mojo družbo še naprej.

p.s. Na žalost sistem ni prenesel vaših komentarjev, zato sem jih ročno prenesla (kar)nekaj. Naj mi za ostale ne zamerijo. Pa saj boste napisali nove.

 

2 komentarja

 • Mateja

  Zdravo, hvala za tako lep pozdrav na deževni dan, vesela sem da si mi posredovala info o tvoji spletni strani, mi je zelo všeč.
  Rada jo bom obiskovala, vendar ne zameri ker ponavadi ne komentiram, kar pa ne pomeni da se ne navdušujem. Skratka rada preberem in si ogledam-kaj češ, tak tip sem.
  Tistega kužka z rutico, iz Celja in s košarico v gobcu pa poznam. Sicer pa imaš tak arzenal fotografij, da se čisto izgubim v njem, kot da sem v knjižnici. Tiste foto iz Portugalske pa komaj čakam, da jih vidim. Imam vtis da zajemaš vse okoli sebe in nisi omejena na neke teme, skratka da se spopadeš z vsem. Ja, je umetnost biti takole ustvarjalen, ampak zate je to gotovo že vsakdanji utrip. Lepo da ga lahko delim s teboj. Ne spoznam se na klasifikacije , zato bom laično rekla – pritegnejo me (danes sicer po hitrem vpogledu) tvoje- tako realistične kot tudi abstraktno umetniške fotografije in ni čudno, da si bila že nagrajena za svoje ustvarjanje. Je pa fajn da si lahko vzamem čas, tipnem na tvojo stran in v miru še jaz na svoj način doživim tisti trenutek, ki si ga v objektiv ujela ti.
  Mimogrede, všeč mi je naslovna – tvoja črno bela fotografija-kdo je sliknil tako lep portret in še v pravem trenutku?

  LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.