Fotografije

VANJA RAW – odprtje razstave

 

Najprej HVALA vsem, ki ste mi pomagali realizirat tole mojo razstavo: Žigi Gričniku, ki me je enega lepega dne čisto prestrašil, ko mi je rekel, da je že čas, da postavim svojo razstavo; Blanki, ki je lektorirala moja precej RAW besedila; Domnu K., ki je pripravil prezentacijo, Žigi Bedraču, ki je rekel ob pogledu na moj osnutek vabila – Jaz bi to naredil čisto drugače; SVITovcem, mojemu dragemu, ki mi je pomagal postavit razstavo, moji mami, ki je rekla »Ne! Za prvo razstavo mora bit narezek« 🙂 in seveda hvala vsem, ker ste si vzeli čas in razstavo prišli pogledat.
Žiga je povedal več in bolje, kot bi znala jaz, kot avtor. Hvala Žiga. Žiga je naredil tudi izbor fotografij. Za nekatere sva se strinjala, za druge ne. Obveljala je moja 😉 Ampak priznam, da bi danes morda tudi jaz izbrala drugačne fotografije. 15… zgodb visi danes tule na stenah, ki so – mimogrede, kot lahko vidite – tudi v precej  RAW stanju ;-), ostalih sto si jih lahko ogledate na platnu.
Naše okolje, naš svet in ljudje skrbimo za to, da takšnih fotografij ne bo zmanjkalo. Prav nič pa ne bom žalostna, če jih bo čedalje manj. Posnete so v Sloveniji, večina v okolici Celja, tako, da … ja – to smo mi.

Foto: Domen Kolšek

One Comment

  • admin

    #1 ma-taj 10:41 04-04-2017

    Še enkrat hvala ti, za tvoj pogum in pokončno držo, da si si upala to težko temo načet. Po obisku sodeč je to tema, ki marsikoga zanima. Upajmo,da bo kdo razmislil o tem. HVALA.

    (ker na mojo novo spletno stran komentarji niso bili preneseni, a je škoda, da jih ne bi videli)

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.