alt
Fotografije

Fejsbukanje, tvitanje in kaj vem kaj še

 

Priznam! Sem ena zelooo redkih, ki nima pojma kako se streže tem rečem, ker mi enostavno ni do tega. Enkrat pred leti sem sicer nasedla vabilu na neki podobnega – mislim, da je bil Netlog, a me je minilo še preden me je prijelo.

Tudi zato imam svojo uradno internetno stran in ja, tukaj imam tudi svoja dva bloga. Saj verjamem, da je marsikomu prineslo to vrstno javljanje svetu marsikaj dobrega, ampak, kaj pa vem – mogoče se bojim, da bi postala, kot večina in začela objavljati neumne fotke z neumnih žurk in se tolči po prsih koliko prijateljev, da imam na FB. Imam smo dve prijateljici in ne, niti slučajno se ne slišimo vsak dan, niti vsak teden, še manj – a, slišimo se, ko se moramo in ko kdo koga rabi.

Pa saj me konec koncev tisti ljudje res ne motijo – no, vsaj dokler mi ne začnejo bluzit o tisočih prijateljicah. Me pa neznansko, res neznansko motijo objave v javnosti, ki sem jih opazila že pred časom in včeraj zopet:

“Minister je objavil na FB; premier je tvital, ….

Halooo, pa kaj ste normalni?! Dajte se vi fejsbukat in tvitat o privat rečeh glih kolikor vam paše, sam ne mi hodit prosim z nekimi uradnimi stališči o presneto resnih rečeh, ki se dogajajo okrog vas tako, da jih objavljate po fejsbukih, tviterjih, čvekalnicah…. Ali pa morda mislite, da smo res čisto vsi do zadnje mamke iz Prekmurja, non-stop na FB?

Je zadnjič priletel strašno simpatičen mail 

http://www.mladina.si/110731/ker-ona-dela/     in kljub resnosti teme, me je zadnji stavek od srca nasmejal:

“Vmes ni napisala niti enega tvita.”

alt

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.