Fotografije

Fotostorming NA SREDINI

Pozdravljeni,

A mislite, da je tale tema padla slučajno? Ja, skoraj sigurno. NA SREDINI. To, da smo na sredini med prvim in drugim krogom volitev je zgolj naključje in vse ostalo je le grdo natolcevanje 😉
„Na sredini” se je namreč začelo že z našim rojstvom – kaj rojstvom – že kakšnih 9 mesecev preden so nekateri sploh vedeli, da se bomo rodili. No, pa smo se! In kaj kmalu za tem ugotovili, da je dejansko najlepše biti na sredini. Npr. na sredini postelje – točno med mami in očijem. Hmm, nisem sicer čisto prepričana komu je to najbolj všeč, a to fazo več ali manj preživijo vsi – sicer z nekaj buškami na glavi, brcami v trebuh ali … kam drugam, včasih brez odeje in blazine in včasih celo brez postelje.
Lepo je biti na sredini toplega objema dveh šap. Ali na sredini zabavne druščine na plesišču. Veste kako zanimivo je ležati na sredini nogometnega igrišča, sredi noči?! Prav nor občutek! Še sploh, če si prej preplezal žičnato ograjo in so ti nekje na sredi hlače počile točno po sredini riti 😉
Biti na sredini ničesar je tudi ena zanimiva reč – skoraj tako, kot prazna množica. Malo manj zanimivo je biti na sredini dela in mnogo bolj na sredini zanimive knjige – ravno zato rada berem debele knjige, da sredi zgodbe pogledam koliko mi je še ostalo in si oddahnem – uh, saj sem šele na sredini.
Včasih biti na sredini pomeni tudi, da je človek neodločen, da se noče nikomur zameriti, da nima svojega mnenja – takih je kar precej, pa hkrati trdijo, da so levi/desni – pa saj je vseeno kateri.
Precej zoprno je tudi, če se znajdemo na sredini verižnega trčenja in, bog ne daj, obstanemo na sredini med svetovi.

Pazite nase! Nikoli ne veste, kdaj ste (že) na sredini svojega življenja.

Valentin, mislimo nate.

Vanja, 13.11.2012

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.