Fotografije

Fotostorming PROTI NEBU

Pozdravljeni,

če ste danes kaj veliko gledali PROTI NEBU – moje sožalje.  Pri nas je lilo, kot iz škafa. Se pa že jasni in tisti lepi meglički se lovijo med hribi in drvijo proti nebu, da kar kaj!
Prav gotovo vam ni ušla najspektakularnejša novica tega tedna – ne, ne mislim dvig cen goriv, ki rastejo proti nebu, pač pa na skok Felixa Baumgatnerja z roba vesolja – hmmm, se sprašujem ali se da torej leteti proti nebu tudi z nasprotne strani 😉 No, to fotko boste verjetno bolj težko posneli, če pa komu uspe, bom z veseljem šla z njim na kavo, da mi bo zaupal ali ti Red Bull torej res da krila.
Evo, že sije sonce… in to tako močno, da se zopet ne da gledati proti nebu.
Človek bi rekel, da se je proti nebu precej težko boriti. Na njem domujejo oblaki, ki niso vedno nežni in puhasti, kot sladkorna pena, pač pa tudi tisti grozeči, ki so nam ponoči poslali ne malo dežja in strel. Ne, Eol danes ponoči ni spal. Bi še rekli kakšno na temo chemtrailsov?
Pa saj ni treba vedno povezovati “proti nebu”, s pogledom tja gor. Čisto enostavno  – poglejte tja dol. Ne verjamete – ravno včeraj sem posadila čebulice tulipanov in hijacint, ki jih bo spomladansko sonce privabilo na plano in bodo dvignili svoje pisane glave proti nebu. Pa smo zopet pri relativnosti.
Naj vam povem nekaj pozitivnega, da ne boste jamrali nad situacijo.  Višje, kot je človek, manj reči vidi, ko pogleda gor. Dolgočasno! Jaz jim čisto nič ne zavidam.  Nižje, kot si, bolj zanimivo postaja. Pravgotovo ste kdaj ležali v travi, grizljali kislico in zrli v nebo – mimo je pribrenčala čebela, nežno je zaprhutal metulj in senca preko obraza vam je izvabila nasmeh na ustnice – no, če ni bila za senco ravno kriva sosedova krava. Pogled proti nebu, medtem ko ležite na plaži tudi ni napačen;-) Da ponovimo – nižje, kot ste, zroči proti nebu, več reči vam lahko uleti v kader.
Lara ni rekla, da je potrebno slikati nebo, le – proti nebu!

Vanja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.