Fotografije

Fotostorming VREME

Pozdravljeni

Tokratna tema je VREME, jaz pa ne vem kaj napisati, saj sem še totalno pod vtisom zloglasne in naravnost neverjetne razsodbe sodišča, ki je znova dokazalo kako lahko je pri nas po*****i kurirčke in spustiti bosse.
Prav neverjetno slabe volje sem in povem vam, da se zgrinjajo temni oblaki nad našo ljubo državico. Pravzaprav jih je že toliko na kupu, da se tam na obzorju že malce bliska in grmi, a kolikor poznam mentaliteto večine, še lep čas ne bo nevihte. Pa saj nam je neko drugo sodišče pravkar dokazalo, da tudi nevihta ni tisto kar si večina misli, da je (bila).
Zima zna prinesti ohladitve na vseh področjih. In sneg bo nekaterim pisan na kožo, saj zna  izredno dobro zadušiti glasove.
Je pa res, da po dežju vedno pride sonce. Upamo lahko le, da slabo vreme ne bo trajalo predolgo in da nas ne bo vmes odnesla vodna ali, Bog ne daj, kakšna druga ujma. Po drugi strani pa – čistka je včasih dobrodošla, saj odnese svinjarijo in umije obraze in naravo. Barve dobijo nazaj svojo živahnost in zasijejo z leskom. In da prehod ni preveč težaven nam včasih narava v tolažbo pošlje še mavrico.
Pogledam skozi okno – za mano je težek dan in megla me ubija! Ni tista lepa, mehka, nežna, jutranja, ki napoveduje lep sončen dan,  ampak mokra, siva, zoprna, ki napoveduje noč.

Slabe volje sem! Lara napiši nekaj lepega.

Vanja, 20.11.2012

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.