Fotografije

VABLJENI na prav posebno razstavo

Bo že držalo,  DA SE NAJBOLJŠE STVARI ZGODIJO SPONTANO, nepričakovano. Iz nagajive debate med fotografi in plezalci je pred kratkim vzklila krasna ideja in ker ne ostajamo zgolj sanjači, je rezultat že tu!   Oboji  VIDIMO IN CENIMO LEPOTE SLOVENSKIH GORA, zato je padla ideja, da bi tokrat postavili prav posebno fotografsko razstavo – v eno najtežjih, a lahko dostopnih slovenskih ferat, v Gonžarjevo peč pri Vinski Gori.

Kolikor nam je znano, je to projekt, kakršnega daleč naokoli še ni bilo, po dosedanjih informacijah smo celo prvi na svetu.
Priljubljenost lokacije je med ljubitelji tovrstne plezarije zelo velika in obiskovalci se morajo marsikdaj pošteno načakati, da pridejo na vrsto za plezalni užitek. Z regionalne ceste, ki povezuje Savinjsko dolino in Koroško, je pogled na steno zelo markanten.   S posebnim postopkom tiska na platno bomo V JULIJU IN AVGUSTU 2015 v steni neposredno ob plezalni poti razstavljali 11 na internem natečaju izbranih fotografij večjega formata na temo lepot slovenskih gora, ohranjanja flore in favne, sonaravnih in spoštljivih človeških aktivnosti v gorah.  

VABLJENI NA OTVORITEV RAZSTAVE,  ki bo v četrtek, 2.7.2015 ob 17h neposredno ob vznožju učnega poligona Planinske Zveze Slovenije – zavarovane plezalne poti Gonžarjeva peč nad Vinsko goro. Otvoritev s kratkim kulturnim programom bo izvedena v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Vinska Gora.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.