Voščilomm
Fotografije

Voščilo in ostale drobne misli

Voščilomm

Hvala ker tako radi zahajate na moje strani. Pravkar smo prešli številko 101.111 pogledov!

V naslednjem letu bodo ravno tako zanimive. Pripravljam pa tudi nov veeelik projekt in z vašo podporo, verjamem, ga bom še lažje uresničila. Imam sicer en majčken problem – nekje moram najti enih 3000 evrov ;-))))  Eh, denar ni vse – to, sem prepričana, veste že tudi sami, ampak za tole mojo novo reč bo pač potreben. Ko bodo stvari tako daleč, da bo res kaj pokazati vam javim in vem, da se boste veselili z mano, ker nastaja ena tako simpatična reč, da se komaj zadržujem, da vsega ne sčvekam že kar takoj 😉

Skratka, imejte v naslednjem letu polno novih idej in dajte jih vsaj poskusit uresničit. Ne sedet na kavču in tuhtat ter stokat, ker domov vas ne bo prišel nihče prosit, če lahko udejanji vašo zamisel. Saj ni treba izumit raketo na X pogon. Osrečujejo majhne stvari. 

Jaz bom, za pr’mej, zmetala stran vse stare kozarce in na police zložila tiste ta lepe, ki so varno spravljeni v škatlah za ta nobel kosila. In spomladi bom v reko spustila naši zlati ribici. Morda jima ne bom naredila velike usluge, ampak vsaj za nekaj časa bosta prav gotovo uživali 100 na uro. Ne bo mi uspelo kupiti nove kuhinje ( razlog glej zgoraj ) ampak nov pult in nove kljuke bodo naredili čist dovoljšnjo spremembo. Itak so Sveine kuhinje večne. V teku je še en življenjski projekt, ki sem ga začela le kakšen dober mesec nazaj, a je že v polnem teku in vsake toliko si rečem – oh, moj bog, saj sploh ne bom zmogla. Ampak moram. Enostavno moram, ker poti nazaj ni.  Verjetno bom zasadila nekaj novih vrtnic ali grmovnic – no, še prej moram voluharju, ki mi hara po parceli, zaviti vrat. Večkrat si moram tudi  vzeti čas za piknik s prijatelji. In začeti moram migati, ker tole novo delovno mesto naredi iz telesa krompir. 

Nekaj malih projektov in dva reees velika, tako da, sponzorji na plano. Kaj pa je za vas 3.000 evrov – pih 😉

Imejte se radi! Poklanjajte objeme vsak dan – večkrat – to je ena tako krasna terapija. Če se prikrade zraven kakšen poljub – še toliko bolje. In ja, imejte se radi. A, da sem to že rekla?    Kdaj pa ste to nazadnje rekli vi? Komu drugemu? Sebi?

Vanja

 

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja