IMG 7863mm
Fotografije

Še ena nora ideja


Že ko sem bila mala punčka sem imela – za tiste čase – nore ideje. Govorila sem npr. narediti bi morali žvečilni gumi, ki bi čistil zobe! Ali pa malo kasneje – Zakaj ne naredijo pašteto v tubi? Pa še malo kasneje – Zakaj ne naredijo očesni make-up na lističu – torej barve idealno nanešene na lističe, ki si jih položiš na veko in rahlo potegneš proti zunanjemu kotu?

Naj omenim, da so bile moje ideje nekaj desetletij prezgodnje ali ste že sami ugotovili?  Z žvečilkami, ki čistijo zobe nas bombardirajo na vsakem koraku, Gavrilovič pašteto v tubi imam že kar nekaj let v hladilniku in par let nazaj je v Merkatorju butnilo vame stojalo na katerem so bile škatlice s točno takimi lističi očesnega make-upa – za piko na i, ga je propagirala Oprah W. Haloo, kje je kdo, ki bi mi prisluhnil?! Zopet imam namreč noro idejo.

Parfum iz vrečke.  No v bistvu je ideja – ujet vonj po sveže pečenih žemljicah. Pravkar namreč prihajam od peka in to še z vročimi žemljicami. Božansko. Temu vonju lahko, na moji lestvici, konkurira le še vonj po sveže pokošeni travi. Če to nista vonja, ki bi vas že na vse zgodaj spravila v dobro voljo, nočem nič.

Torej – kako človek realizira takšno idejo? Kakšen sponzor 😉
IMG 7863mm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.