IMG 5542mm
Fotografije

Vse najboljše

Zunaj peklensko pripeka, še bolj, kot včeraj, ko sem bila v službi in smilijo se mi kolegi, ki so danes na terenu na razbeljenem asfaltu.
Včeraj je bil dolg dan. Ob 5 in 15 sem na terasi pila kavo. Sosed je že grabil travo in soseda je zalivala vrt. Priprave na dolg vroč dan so se začele že zelo zgodaj. Čakala me je celodnevna služba in potem še veliki večerni finale – praznovanje rojstnega dne pri prijateljih. Naporno, pa vendar nadvse prijetno. Trije rojstni dnevi na kupu niso mačji kašelj, še posebej ne pri prijateljih, za katere se ve, da ti še za domov zavijejo, če tam nisi pojedel toliko kot se po njihovih kriterijih spodobi 😉 Vročino je hladila vedno znova prihajajoča penina – k “nesrečni” številki 13, je prijateljica dodala še dve manjši flaški in prilezli smo na 15. In če se to dogaja v prijetni gorci, kjer se v osnovi pravzaprav pije nekaj drugega, je številka, da ne rečem količina,  presenetljiva. Ampak, res je bilo vroče 😉 Srečala sem vedno nasmejane ljudi, ki se znajo pohecati tudi na svoj račun in prijateljico s katero sva včasih skupaj delali. Sem je bila res vesela. Kot kaže življenje pa se zna zgoditi, da bova kmalu zopet kolegici. Hecno.

Danes paše poležavanje, čeprav je tudi v hiši vroče. Z aparata sem potegnila zadnje fotografije, ki so nastale na domačem vrtu in so primerne za ta čas, ko se rojstni dnevi kar vrstijo.
Vse najboljše za nazaj in za naprej.

IMG 5542mm IMG 5553mm

IMG 5615mm

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.