Pisanja

Je 40 zgodb dovolj za eno knjigo?

Zadnja kratka zgodba, ki sem jo objavila na svojem blogu Pisanja je bila objavljena konec julija, a ne mislite, da mi je zmanjkalo idej, besed in stavkov. Kje pa!
Čisto na začetku, ko sem dala na vpogled in oceno svojo prvo kratko zgodbo Jebi se, Švab, mi je dr. Andreja Jezernik napisala tudi: “… Če je tole tvoja prva kratka zgodba, ti je za čestitati. Očitno imaš to formo v krvi. Piši dalje, vsekakor… Predvsem pa piši, ker tole je super.”
In jaz pišem in pišem in pišem.
Preko 40 kratkih zgodb je napisanih, a le 28 objavljenih na tem blogu. No, kar nekaj jih je objavljenih tudi v različnih literarnih revijah, vmes je katera celo nagrajena 🙂 … Ni slabo, za enega takšnega začetnika, kot sem jaz.
Bliža se jesen, meni pa misli vse bolj zaposluje ideja o izdaji knjige kratkih zgodb. Če so toliko ljudem všeč, če so vmes nagrajene, potem najbrž nekaj že delam prav, a ne 🙂
In zato, dragi moji, ne objavim vseh zgodb, ki jih napišem – da jih bo nekaj ostalo za knjigo 😉 Sicer je sploh ne boste hoteli kupiti – češ, saj lahko zgodbe preberem na njenem blogu – hahahahaha…

Hvala, ker zgodbe berete na mojem blogu, hvala, ker mi pišete maile, pošiljate sporočila, mi čestitate osebno, in seveda velika hvala vsem tistim, ki komentirate na FB in celo razpravljate med sabo o vsebini kakšne izmed njih.

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja